Onderscheidt jezelf met een sterk merk

Bouw een merk met diepgang

Word herkend en vertrouwd door je ideale klanten

Benut het échte potentieel van je onderneming

PLAN EEN MERKPOTENTIE GESPREK™
Logo Aarden Glazenwasserij
Logo Barend Gerretsen
Logo Nationale Vereniging Reumazorg Nederland
Logo NL Cares

Ontdek jouw geheime kracht

Hoe zorg je er vandaag de dag voor dat je onderneming opvalt in de markt? Dat jouw ideale klanten voor jou kiezen en niet voor de concurrent?

Je hebt een mooi bedrijf, maar je wilt meer. Écht succesvol zijn gaat verder dan hard werken en een goed aanbod. Wat je nodig hebt is een sterk merk. Wij helpen jou daarbij.

Van merkstrategie tot merkverhaal en van positionering tot het perfecte logo. Wij helpen jou om voor iets groters te staan. Elke beslissing, elk ontwerp, elk detail – alles met het idee om van jouw onderneming een sterk merk te maken.

Zo ziet jouw perfecte merk eruit

Branding gaat veel verder dan een logo. Onze bewezen succesformule bestaat uit zes fundamentele elementen die van jouw onderneming een sterk merk maken.

Sterke merken ontstaan niet zomaar: ze worden gebouwd.

Formule voor een Sterk Merk

Laten we er nog wat dieper induiken

STAP 1

DNA

Wees jezelf, maar wees anders.
Op basis van verschillende workshops en analyses, ontdekken wij wat je organisatie drijft en wat jou écht uniek maakt. Want wanneer je werkt vanuit jouw innerlijke kracht, blijf je dicht bij jezelf. Dan zijn jij en je merk op z’n sterkst. 

STAP 2

Karakter

Communicatie vanuit de kern.
Als jouw merk een persoon zou zijn, welk karakter zou het dan hebben? Door je merk een persoonlijkheid te geven, koppel je een gevoel aan je merk en trek je de juiste klanten aan.

Naast je inhoudelijke boodschap, bepaalt het of je klanten zich kunnen identificeren met jouw merk. 

STAP 3

Identiteit

Geef je merk een gezicht.
Kleurgebruik, beelden, typografie. Het zijn allemaal vormen die iets vertellen over de identiteit van je organisatie. Het creëert bij je klant een gevoel over wie je bent en waar je voor staat.

De uitstraling van je logo en huisstijl moeten de juiste associaties en emoties oproepen en je laten opvallen in de markt.

STAP 4

Expressie

Hoe ervaart de klant jouw merk?
In een wereld waarin we dagelijks met honderden merken geconfronteerd worden, is het een flinke uitdaging om op te vallen.

Hoe onderscheid je jezelf, zodat jouw merk boven de anderen uitstijgt? Hoe zorg je ervoor dat klanten zich met jouw merk gaan verbinden?

STAP 5

Publiek

Waar jouw kracht je doelgroep raakt.
In een tijd waarin we worden bestookt met marketing, is onze communicatie vaak te algemeen. Klanten voelen zich zelden betrokken, als je ze niet écht aanspreekt.

We koppelen jouw unieke kracht aan je ideale klanten en brengen deze aspecten samen, zodat zij zich tot jouw merk aangetrokken voelen.

STAP 6

Markt

Zet je concurrenten buitenspel.
Hoe kun je jezelf zijn, maar toch anders dan je concurrent? Om dat te beantwoorden, onderzoeken we hoe de markt waarin je je begeeft eruitziet en zorgen we ervoor dat juist je idealen klanten weten waarom ze voor jouw merk moeten kiezen.

In drie stappen naar een gedenkwaardig merk

Zo transformeren we jouw onderneming naar een ambachtelijk merk en begeleiden je stap voor stap naar een succesvolle toekomst:

Merkpotentie Gesprek™

In dit kennismakingsgesprek ontvang je een complete Merkscan van je onderneming. We bespreken je doelen en uitdagingen en ontdekken jouw groeipotentieel.

Transformatie

We ontwikkelen een krachtige merkstrategie en brengen jouw merk tot leven met een unieke positionering, boeiend merkverhaal en professionele visuele identiteit.

Groei

Benut het ware potentieel van je op maat gemaakte, ambachtelijke merk. Val op in de markt, trek je ideale klanten aan en verander hen in trouwe merkambassadeurs.

PLAN EEN MERKPOTENTIE GESPREK™

Dit zeggen onze cliënten

Vanaf dag één voelde de samenwerking met Stefan vertrouwd, wat resulteerde in hele fijne gesprekken met duidelijke resultaten. Door zijn grote kennis wist hij elke stap overzichtelijk te houden, waardoor ik nu het perfecte merk heb voor m'n bedrijf. Elke ondernemer die klaar is voor de volgende stap kan in mijn ogen niet om Stefan heen.

Foto Jan Rietsema

Barend Gerretsen

Bedrijfscoach & Psycholoog

Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster

We zijn ontzettend dankbaar voor het zeer gestructureerde proces. Niet normaal wat er allemaal bij de bouw van een merk komt kijken en toen het definitieve merk aan ons werd gepresenteerd, ging het onze verwachtingen te boven – en dat van onze klanten ook! Geweldig.

Foto René Aarden

René Aarden

Eigenaar, Aarden Glazenwasserij

Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster

Stefan heeft heel deskundig voor ons een merkidentiteit en beeldmerk ontwikkeld. Het was heel plezierig om met Stefan te werken; duidelijke afspraken en wij werden goed begeleid in het proces.

Foto Jan Rietsema

Jan Rietsema

Eigenaar, Beleef Dementie

Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster

Het was prettig om met Stefan samen te werken! Binnen enkele online sessies hadden we een mooi, professioneel ontwerp waar we trots op zijn. Stefan had goed door wat we willen uitstralen en heeft binnen onze strakke deadlines top werk geleverd.

Foto Evelien Pleging

Evelien Pleging

Communicatiemanager, Social Enterprise NL

Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster
Logo Aarden wit
Logo Barend Gerretsen
Logo Beleef Dementie wit
Foto Stefan Kuijer

In één klik naar een sterk merk

Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij beter kunt doen waar jij goed in bent. Plan nu jouw Merkpotentie Sessie™ en maak van jouw onderneming een sterk, ambachtelijk merk.

Bouw een merk met diepgang

Word herkend en vertrouwd door je ideale klanten

Onderscheidt jezelf van je concurrenten

Benut het échte potentieel van je onderneming

PLAN EEN MERKPOTENTIE GESPREK™
René Aarden

"We zijn ontzettend dankbaar voor het zeer gestructureerde proces. Niet normaal wat er allemaal bij de bouw van een merk komt kijken en toen het definitieve merk aan ons werd gepresenteerd, ging het onze verwachtingen te boven – en dat van onze klanten ook! Geweldig."

René Aarden - aardenglazenwasserij.nl

Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster

Maak van je onderneming een gedenkwaardig merk

PLAN EEN MERKPOTENTIE GESPREK™

VERTROUWD DOOR ENKELE VAN DE MEEST AMBITIEUZE MERKEN

Logo Aarden wit
Logo Beleef Dementie wit
Logo Barend Gerretsen

Re-publiek

Wij helpen ambitieuze starters, zzp’ers en het klein-MKB met het transformeren van hun onderneming naar een gedenkwaardig merk dat klanten aantrekt en opvalt in de markt.

Download de gratis gids

Stop met het maken van deze cruciale fouten en krijg de klanten waar je recht op hebt.

DOWNLOAD

RE-PUBLIEK | Koninginneweg 106, 2982 AP Ridderkerk | KvK 71646469 | stefan@re-publiekbranding.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN