Met jouw vlaggenschip naar de overwinning

Geïnspireerd door de Slag bij Kijkduin (1673) – waarbij een minderheid van Nederlandse schepen, door middel van een strategisch superieur plan, de Franse én Engels vloot wisten te verslaan – zetten wij ons in om een vergelijkbaar resultaat te behalen in de moderne markten, waarin grote internationale bedrijven de overhand lijken te hebben.

Onze diensten stellen starters, zzp'ers en het klein-MKB niet alleen in staat om een strategische overwinning te behalen, maar ook hun onderneming te transformeren naar een ambachtelijk merk.

Ga van gewoon naar bijzonder

Branding

Met onze merkstrategie benutten we jouw merkpotentie en koppelen deze aan jouw ideale klanten. En met een krachtig logo en opvallende huisstijl laten we je écht opvallen in de markt.

MEER INFORMATIE

Merkbouwer Pro BETA

Met Merkbouwer Pro™ bouw je zelf je eigen merk dat staat als een huis. Stap voor stap transformeer je jouw onderneming naar een gedenkwaardig merk en ben je klaar voor een succesvolle toekomst.

BINNENKORT BESCHIKBAAR

In drie stappen naar een gedenkwaardig merk

Zo transformeren we jouw onderneming naar een ambachtelijk merk en begeleiden je stap voor stap naar een succesvolle toekomst:

Merkpotentie Gesprek™

In dit kennismakingsgesprek ontvang je een complete Merkscan van je onderneming. We bespreken je doelen en uitdagingen en ontdekken jouw groeipotentieel.

Transformatie

We ontwikkelen een krachtige merkstrategie en brengen jouw merk tot leven met een unieke positionering, boeiend merkverhaal en professionele visuele identiteit.

Groei

Benut het ware potentieel van je op maat gemaakte, ambachtelijke merk. Val op in de markt, trek je ideale klanten aan en verander hen in trouwe merkambassadeurs.

PLAN EEN MERKPOTENTIE GESPREK™

Hoe gaan we te werk?

Optimale resultaten behalen staat of valt bij de mate van toewijding. We werken hecht samen en alle aandacht gaat volledig naar het laten groeien van jouw merk.

Onderzoek

Weten wie je bent en waar je voor staat is het fundament waarop we bouwen. Het verbinden van jouw waarden, visie en persoonlijkheid middels je merkverhaal is essentieel om optimaal met je doelgroep te communiceren. Onze benadering van strategie en design gebruikt die inzichten om op unieke en gedenkwaardige manieren mensen met je merk te verbinden.

Vereenvoudig

De best presterende merken staan voor iets eenvoudigs. Door de ontdekte inzichten uit de onderzoeksfase te vertalen, helpen we jou de meest overtuigende waarheden te definiëren. Met deze waarheden als gids, positioneren we je merk, terwijl we trouw blijven aan jouw waarden en visie.

Design

Wij geloven dat de ware kracht van design komt van het doelbewust combineren van strategisch onderzoek met creatieve expressie. Door deze benadering te hanteren creëren we gedenkwaardige merken, die zowel esthetisch aantrekkelijk zijn als geworteld liggen in strategische inzichten.

Implementeren

Merken zijn zoveel meer dan alleen een visuele identiteit. Elke ervaring met jouw merk moet consistent en in volledige harmonie met elkaar zijn. Het ontwikkelen van overzichtelijke richtlijnen garandeert dat jouw merkverhaal en communicatie uitingen volledig consistent blijven en je boodschap kracht toe doet.

Support

Merken blijven aldoor veranderen. Wij blijven, ook na de lancering van uw merk, te allen tijde beschikbaar om ervoor te zorgen dat je consistent en relevant blijft met je doelgroep. We blijven hecht betrokken bij jouw reis en hoor graag van je successen, aangezien deze een directe weerspiegeling zijn van ons succes.

Maak van je onderneming een gedenkwaardig merk

PLAN EEN MERKPOTENTIE GESPREK™

VERTROUWD DOOR ENKELE VAN DE MEEST AMBITIEUZE MERKEN

Logo Aarden wit
Logo Beleef Dementie wit
Logo Barend Gerretsen

Re-publiek

Wij helpen ambitieuze starters, zzp’ers en het klein-MKB met het transformeren van hun onderneming naar een gedenkwaardig merk dat klanten aantrekt en opvalt in de markt.

Download de gratis gids

Stop met het maken van deze cruciale fouten en krijg de klanten waar je recht op hebt.

DOWNLOAD

RE-PUBLIEK | Koninginneweg 106, 2982 AP Ridderkerk | KvK 71646469 | stefan@re-publiekbranding.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN