Wij staan voor de klassieke Nederlandse ondernemersmentaliteit en combineren deze met de meest effectieve, moderne ontwikkelingen

Foto Stefan Kuijer

Ons land heeft grote ondernemers voortgebracht, maar het zijn niet zozeer de grote-, maar de vele kleine ambachtslieden die de échte drijvende kracht waren achter onze immense welvaart. Het was de ambitieuze ondernemersmentaliteit gecombineerd met de aandacht voor kwaliteit, een zekere koppigheid en een gedreven handelsgeest die ons land groot heeft gemaakt.

Vandaag de dag zijn we die identiteit wat kwijtgeraakt en worden markten voornamelijk geregeerd door globale bedrijven en door internationale massaproductie. Dit zorgt voor een kwalitatief minder aanbod, voor slechtere arbeidsomstandigheden en voor het uitprijzen van ondernemers in ons eigen land – die vaak over betere vaardigheden en een beter aanbod beschikken.

Op de binnenlandse markt:
Wij geloven dat het Nederlandse (lokale) ambacht meer invloed moet krijgen in onze maatschappij. We zijn nog steeds een ambitieus, ondernemend land. Wij zetten ons in voor een binnenlandse markt die lokale productie, kennis en duurzaamheid nastreeft. Waar een oprecht streven is om de levens van mensen te verbeteren. Waar fysieke boekhandels meer klanten krijgen dan Amazon. Waar je krijgt wat je waard bent.

Op de internationale markt:
Wij geloven dat ons rijke land meer dan genoeg kansen biedt om onze ondernemers internationaal hoog aanzien te verschaffen. Het was ons gevecht met land en water die ons tot op de dag van vandaag experts hebben gemaakt. Het is deze innovatieve ondernemerslust die wordt ondergesneeuwd door een hyper-competitieve markt, overcommunicatie en technologische ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvoeren. Waar het ongelofelijk moeilijk is om door te breken in de markt en gehoord te worden door de juiste mensen. Wij laten deze ambitieuze ondernemers eruit springen en opvallen en geven hun merk het platform dat zij verdienen.  

Kortom:
Wij zijn er voor de ambitieuze starters, zzp'ers en het klein-MKB om ervoor te zorgen dat zij meer klanten krijgen, opvallen in de markt en een tegenwicht kunnen bieden tegen grote concurrenten.

PLAN EEN MERKPOTENTIE GESPREK™

Waar wij voor staan

Er zijn een zestal kernwaarden waar wij voor staan en waar wij ons volledig voor inzetten. Deze kernwaarden maken deel uit van wie wij zijn en waar we voor staan. Gedreven door deze kernwaarden helpen wij starters, zzp'ers en het klein-MKB bij het creëren van échte impact.

Meesterschap

Wij houden van ons ambacht en zetten ons volledig in op het perfectioneren van onze vaardigheden. Niets kan ons afhouden van het realiseren van onze ambities en het leveren van échte kwaliteit.

Verbinding

Een hechte community van gelijkgestemde ondernemers en een gezamenlijk streven naar een groter doel is wat ons drijft. Samen maken we de impact die we in de wereld willen zien.

Ontwikkeling

Wij zetten ons in om zowel onszelf als ambitieuze ondernemers te helpen in hun ontwikkeling (en groei). Een betere versie van jezelf zorgt voor een betere versie van een ander – en andersom.

Handelsgeest

Eerlijk handeldrijven staat centraal in een gezonde economie en in het verlengde een verbeterde welvaart. Alhoewel winst ons niet drijft, willen we wel kunnen leven van wat we doen op weg naar ons doel.

Innovatie

Onze maatschappij van vandaag is totaal anders dan die van twintig jaar geleden – en over twintig jaar zal deze weer anders zijn. Dit biedt enorme kansen mits we blijven innoveren (zonder onze ziel te verliezen).

Zingeving

Onze gedrevenheid en ambities komen niet voor uit winstbelang, maar uit een diepere zingeving. Wij staan voor iets groters en zetten ons volledig in om gelijkgestemde ondernemers daarin te helpen.

Maar geloof ons
niet op ons woord

Hoor het van onze gewaardeerde cliënten en hun ervaringen.

Vanaf dag één voelde de samenwerking met Stefan vertrouwd, wat resulteerde in hele fijne gesprekken met duidelijke resultaten. Door zijn grote kennis wist hij elke stap overzichtelijk te houden, wat resulteerde in het perfecte merk voor mijn bedrijf. Elke ondernemer die klaar is voor de volgende stap kan in mijn ogen niet om Stefan heen.

Foto Jan Rietsema

Barend Gerretsen

Bedrijfscoach & Psycholoog

Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster

We zijn ontzettend dankbaar voor het zeer gestructureerde proces. Niet normaal wat er allemaal bij de bouw van een merk komt kijken en toen het definitieve merk aan ons werd gepresenteerd, ging het onze verwachtingen te boven – en dat van onze klanten ook! Geweldig.

Foto René Aarden

René Aarden

Eigenaar, Aarden Glazenwasserij

Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster

Stefan heeft heel deskundig voor ons een merkidentiteit en beeldmerk ontwikkeld. Het was heel plezierig om met Stefan te werken; duidelijke afspraken en wij werden goed begeleid in het proces.

Foto Jan Rietsema

Jan Rietsema

Eigenaar, Beleef Dementie

Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster

Het was prettig om met Stefan samen te werken! Binnen enkele online sessies hadden we een mooi, professioneel ontwerp waar we trots op zijn. Stefan had goed door wat we willen uitstralen en heeft binnen onze strakke deadlines top werk geleverd.

Foto Evelien Pleging

Evelien Pleging

Communicatiemanager, Social Enterprise NL

Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster

Wat wij niet doen

Alhoewel wij ons volledig inzetten om van jouw onderneming een opvallend merk te maken, zijn er ook een aantal dingen die wij niet doen.

Onetisch werk

Wij werken niet samen met personen of instanties die niet eerlijk zijn over hun merk, moedwillig schade toebrengen aan levens of milieu of op (indirecte wijze) fysieke lust opwekken en/of bijdragen leveren aan de seksualisering van de maatschappij.

Gratis pitchen

Wij zijn ervan overtuigd dat de beste resultaten komen middels een hechte samenwerking. Pitchen geeft slechts ruimte aan subjectieve, creatieve ideeën zonder strategische basis. Hierdoor valt er geen echte winst te behalen.

Privégegevens delen

Een hechte samenwerking en goede vertrouwensband gaan hand in hand. Hier hechten wij ontzettend veel waarde aan. Alle gevoelige informatie die gedeeld wordt blijft binnen onze vertrouwenskring.

Maak van je onderneming een gedenkwaardig merk

PLAN EEN MERKPOTENTIE GESPREK™

VERTROUWD DOOR ENKELE VAN DE MEEST AMBITIEUZE MERKEN

Logo Aarden wit
Logo Beleef Dementie wit
Logo Barend Gerretsen

Re-publiek

Wij helpen ambitieuze starters, zzp’ers en het klein-MKB met het transformeren van hun onderneming naar een gedenkwaardig merk dat klanten aantrekt en opvalt in de markt.

Download de gratis gids

Stop met het maken van deze cruciale fouten en krijg de klanten waar je recht op hebt.

DOWNLOAD

RE-PUBLIEK | Koninginneweg 106, 2982 AP Ridderkerk | KvK 71646469 | stefan@re-publiekbranding.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN