Logo RE-PUBLIEK
Foto van het boek Opmerkelijk

Krijg de klanten waar je recht op hebt

Stop met het maken van deze cruciale fouten (in het bijzonder #1). Je stuurt potentiële klanten regelrecht in de armen van je concurrenten en loopt daardoor vele duizenden euro's mis. Twijfel je of jouw aanpak wel de juiste is? Download dan nu deze gratis gids en krijg de klanten waar je recht op hebt.

Bespaar veel kostbare tijd, energie en geld

Stuur je onderneming uit de gevarenzone en ga voor succes

Verander compleet vreemden in goed betalende klanten

7

CRUCIALE FOUTEN

300+

KEER GEDOWNLOAD

4.5/5

WAARDERING

Wat andere ondernemers zeggen

René Aarden

Aarden Glazenwasserij

Super interessant! Ik was me niet eens bewust dat ik sommige dingen helemaal verkeerd aanpakte. Zeer goeie inzichten ontdekt!

Mathijs Mathlener

Sportplaza Zuiderpark

Ongelofelijk dat dit e-book gratis is... Wil je concrete tips om jouw bedrijf te laten groeien? Dan is downloaden een no-brainer.

Anna van Daalen

Coach/trainer

De cover trok me aan, maar de inhoud liet me doorlezen. Wat een verhaal en wat een goede tips die ik meteen ga gebruiken!

Stefan Kuijer

Auteur: Stefan Kuijer
Eigenaar van RE-PUBLIEK

Mijn missie met dit e-boek

We leven in een ongelofelijk rijk land dat is groot geworden door een oer-Hollandse ondernemersmentaliteit. We waren meesters op land en zee. We waren het kunst- en kenniscentrum van de wereld en stonden voor kwaliteit en toewijding. Het (lokale) ambacht stond hoog in aanzien en door middel van onze handelsgeest en constante innovatie werden we als klein land groot.

Vandaag de dag regeren globale bedrijven en is goedkope massaproductie de standaard. Dat gaat ten koste van de oer-Hollandse mentaliteit, die ik weer hoog aanzien wil geven. Ik zet me in voor duurzame kwaliteit en geloof dat het Nederlandse ambacht de waardering moet krijgen die het verdiend.

Daarom help ik ambitieuze starters, zzp’ers en het klein-MKB met het bouwen van een ambachtelijk merk dat opvalt en resultaten boekt, zodat de impact van de kleine ondernemer voelbaar wordt en de Hollandse glorie weer hoogtij viert.

Foto van het boek Opmerkelijk

7 Cruciale Fouten Die Je Bedrijf Afhouden Van Een Stortvloed Aan Klanten

Download nu de gratis gids en krijg de klanten waar je recht op hebt.

DOWNLOAD