Project details

Statistieken

150+

DESIGN VARIATIES

4

WEKEN (DUUR)

06/21

GESTART

De grote uitdaging voor Barend was niet zozeer zijn ervaring en uitstekende resultaten die hij boekt met zijn cliënten. Het probleem was dat zijn branding in geen enkel opzicht overeenkwam met zijn merk.

De uitstraling van zijn onderneming kwam niet in de buurt van de kwaliteiten waar hij over beschikt – en dat kostte hem klanten. Maar uitstraling is meer dan vormgeving. Daarnaast creërde zijn marketing niet de impact waarvan hij hoopte. Daarom hebben we zijn merk volledig opnieuw opgebouwd en daar het perfecte logo en de juiste huisstijl voor ontwikkeld.

We kwamen tot de ontdekking dat Barend sterke affiniteit heeft met de films van Back to the Future. Deze film heeft toentertijd een grote impact gemaakt op de cultuur en zijn ideale klanten zijn in die periode opgegroeid. We hebben deze kans aangegrepen en een unieke koppeling gecreëerd tussen het merk, Barend's specialisatie en zijn ideale doelgroep.

Juist omdat Barend een unieke werkwijze hanteert, zorgt deze benadering ervoor dat hij er daadwerkelijk uitspringt en zijn klanten hem niet zullen vergeten.

Visitekaartje Barend Gerretsen
Visitekaartje Barend Gerretsen (2)
Huisstijl Barend Gerretsen
Offerte Barend Gerretsen
Folder Barend Gerretsen
Folders Barend Gerretsen
Advertentie Barend Gerretsen
Website Barend Gerretsen
Profielfoto Barend Gerretsen

BAREND GERRETSEN

Barend Gerretsen

"Vanaf dag één voelde de samenwerking met Stefan vertrouwd, wat resulteerde in hele fijne gesprekken met duidelijke resultaten. Door zijn grote kennis wist hij elke stap overzichtelijk te houden, wat resulteerde in het perfecte merk voor mijn bedrijf. Elke ondernemer die klaar is voor de volgende stap kan in mijn ogen niet om Stefan heen."

Gele sterGele sterGele sterGele sterGele ster

Maak van je onderneming een gedenkwaardig merk

PLAN EEN MERKPOTENTIE GESPREK™

VERTROUWD DOOR ENKELE VAN DE MEEST AMBITIEUZE MERKEN

Logo Aarden wit
Logo Beleef Dementie wit
Logo Barend Gerretsen

Re-publiek

Wij helpen ambitieuze starters, zzp’ers en het klein-MKB met het transformeren van hun onderneming naar een gedenkwaardig merk dat klanten aantrekt en opvalt in de markt.

Download de gratis gids

Stop met het maken van deze cruciale fouten en krijg de klanten waar je recht op hebt.

DOWNLOAD

RE-PUBLIEK | Koninginneweg 106, 2982 AP Ridderkerk | KvK 71646469 | stefan@re-publiekbranding.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN